неділя, 13 липня 2014 20:22

Українська авіація весь день бомбить бойовиків - Тимчук

Українська авіація весь день бомбить бойовиків - Тимчук
Фото: vev.by

У неділю протягом дня авіація Збройних Сил України завдавала ударів по таборах і скупчень живої сили і військової техніки терористів у зоні АТО. Про це заявив на своїй сторінці в Facebook керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

"Зокрема, було завдано авіаудару по базі терористів поблизу Лисичанська (раніше захоплену бойовиками військова частина Національної гвардії). На даному об'єкті, згідно з розвідданими, базувалися кадировці. Знищені позиції терористів в районі луганського аеропорту, регулярно обстрілювали позиції сил АТО. Удар завдавався по позиціях РСЗВ "Град", мінометів і танків бойовиків", - сказано в повідомленні.

Двічі наносилися удари по позиціях терористів поблизу населеного пункту Ізварине.

"Деякі з даних щодо розташування позицій терористів надали силам АТО бойовики, що раніше здалися в полон. Ці дані були перевірені розвідкою, після чого передані авіації. Також за допомогою авіації були доставлені боєприпаси, медикаменти і продовольство у вилучені опорні пункти сил АТО в зоні проведення операції ", - розповів Тимчук.

Зараз ви читаєте новину «Українська авіація весь день бомбить бойовиків - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі