четвер, 01 грудня 2022 18:32

Спецтема: Війна Росії проти України

Українська авіація 14 разів вдарила по окупантах ‒ у росіян великі втрати

Українська авіація 14 разів вдарила по окупантах ‒ у росіян великі втрати
Авіація ЗСУ вдарила по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки росіян. Фото: slovoidilo.ua

Авіація Сил оборони протягом цієї доби завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки росіян.

Три удари українські війська нанесли по позиціях зенітних ракетних комплексів противника. Про це ввечері 1 грудня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мікроуспіхи РФ: у ЗСУ розказали про реальну ситуацію під Бахмутом

Окрім того, підтверджено ураження підрозділами Сил оборони місць зосередження живої сили противника за попередні дні.

"У населених пунктах Мирне, Токмак, Інженерне, Пологи, Ясне та Кінські Роздори Запорізької області втрати противника склали понад 230 осіб пораненими. Знищено більше 15 одиниць військової техніки різних типів та склад боєприпасів", ‒ йдеться у повідомленні.

Інформація щодо кількості ліквідованих окупантів поки уточнюється.

Збройні сили України героїчно боронять Бахмут, тоді як російські окупанти намагаються утримувати захід Луганської області й стримують просування українських військ. Водночас ЗСУ не припиняють операції на Кінбурнській косі на півдні України, про що свідчать свіжі мапи від американського Інституту вивчення війни (ISW).

Загальні бойові втрати Росії на ранок 1 грудня становлять 89 440 осіб. За добу лави "200-х" поповнили ще понад 560 російських загарбників, повідомив у четвер Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Українська авіація 14 разів вдарила по окупантах ‒ у росіян великі втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі