пʼятниця, 11 серпня 2023 18:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Україна збільшила виробництво снарядів

Україна збільшила виробництво снарядів
У вечірньому відеозверненні президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна збільшує обсяги виробництва снарядів і техніки. Фото: скріншот з відео

Президент Володимир Зеленський провів 11 серпня селекторну нараду.

У вечірньому відеозверненні він повідомив, що Україна збільшує обсяги виробництва снарядів і техніки. Він зазначив, що на селекторній нараді були присутні військові, розвідка, урядовці. Розмова проводилась "під звуки роботи ППО на Київщині".

Були також доповіді командувачів і міністрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зеленський прив'язав "воєнкомів" до Залужного" – політолог про рішення РНБО

Так, Міністерство внутрішніх справ відзвітувало про ситуацію в регіонах, ліквідацію наслідків російських ударів, роботу ДСНС. Мінстратегпром – про виробництво снарядів і техніки в Україні.

"Збільшуємо обсяги. Постійно збільшуємо", – запевнив Зеленський.

Він також подякував Службі безпеки України за "вагому роботу проти колаборантів".

На засіданні Ради національної безпеки постановили звільнити всіх голів обласних ТЦК.

Головував президент Володимир Зеленський. На засіданні заслухали інформацію про результати перевірки територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки від директора Державного бюро розслідувань Олексія Сухачова, голови СБУ Василя Малюка, міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, генерального прокурора Андрія Костіна, голови Національного агентства з питань запобігання корупції Олександра Новікова та директора Національного антикорупційного бюро Семена Кривоноса, повідомляє Офіс президента.

РНБО рекомендувала головнокомандувачу Валерію Залужному призначити за рекомендаціями керівників оперативно-тактичних та оперативно-стратегічних угруповань на посади керівників обласних ТЦК офіцерів, які безпосередньо беруть участь у бойових діях, після перевірки СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Україна збільшила виробництво снарядів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі