вівторок, 30 травня 2017 13:13

"Убивство Віктора Панкова - це кримінальні розбірки" - знайомий загиблого

"Убивство Віктора Панкова - це кримінальні розбірки" - знайомий загиблого
Радника директора ДП "Укрспирт" 49-річного Віктора Панкова застрелили невідомі. Знайомий загиблого називає його смерть "кримінальними розбірками". Фото - ТСН

Свою версію про те, чому скоїли замах на помічника директора державного концерну "Укрспирт" Віктора Панкова розповів товариш загиблого адвокат Ігор Чудовський.

"Я впевнений, що вбивство Віктора Панкова це – кримінальні розбірки і боротьба за контроль над Укрспиртом. Це підприємство повністю криміналізоване. Його стільки років намагаються приватизувати, але марно. Тому що годується з цього "корита" все керівництво, починаючи від СБУ, податкової, тіньового бізнесу тощо. Я 2014 року працював директором юридичного департаменту Міністерства аграрної політики, а Віктор був заступником директора. 2014 року я проводив перевірку в Укрспирті, коли генеральний директор утік. Віктор тоді керував правовою роботою на підприємстві. Йому дуже не подобалося все те, що відбувалося всередині підприємства і навколо нього. Він про це говорив прямо. 80 процентів Укрспирту сьогодні простоює, але тіньовий спирт йде, з нього виробляють продукцію тощо. Ці схеми добре відомі правоохоронним органам", - розповів "КП в Україні" Чудовський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Слепченко зізнався у вбивстві байкера

У Віктора Панкова залишилася сім'я і діти шкільного віку.

30 травня у Дарницькому районі Києва близько 08:00 невідомий розстріляв чоловіка та утік з місця події. Застрелений - радник директора ДП "Укрспирт" 49-річний Віктор Панков. Поліція розглядатиме всі можливі версії цього вбивства, починаючи від особистісних взаємин і закінчуючи невиконанням фінансових зобов'язань. За словами радника глави МВС Антона Геращенка, одна з провідних версій, що підлягає перевірці, повинна бути версія вбивства Віктора Панкова, пов'язана з роботою в державному концерні "Укрспирт".

Зараз ви читаєте новину «"Убивство Віктора Панкова - це кримінальні розбірки" - знайомий загиблого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі