четвер, 15 вересня 2011 22:31

У Житомирі "Жигулі" збили візок з 10-ти місячним малюком

У Житомирі "Жигулі" збили візок з 10-ти місячним малюком

У Житомирі водій легковика збив на пішохідному переході маму з 10-ти місячним малюком. Мама з немовлям йшла через пішохідний перехід до банкомату, щоб отримати дитячі гроші.

Водій "Жигулі" не пропустив пішоходів і, за словами свідків, їхав на великій швидкості. Удар прийшовся саме на візочок. За словами свідків, візок лежав прямо під машиною. Швидка одразу ж доставили постраждалих до лікарні. Як розповіли лікарі, немовля, дивом, не зназнало значних травм.

"На щастя, хлопчик був пристебнутий до візочка пасами. Можливо, це і врятувало йому життя. Нині стан хлопчика не викликає тривоги", - додали медики.

За словами Миколи Федурка, обласного дитячого позаштатного нейрохірурга, стан дитини був ближчий до задовільного, у немовля були тільки незначні травми голови.

Водночас, у ДАІ ситуацію майже не коментують. Проте, визнають, що провина водія очевидна. Зараз працівниками ДАІ проводяться перевірки, триває ряд експертиз, за результатами яких і буде вирішено чи буде порушена кримінальна справа.

Водночас, люди вимагають, щоб на цьому пішохідному переході встановили світлофор, або лежачих поліцейських. Бо на людей тут наїжджають не вперше.

Нагадаємо, місяць тому у Києві співробітник міліції на службовому автомобілі збив на пішохідному переході жінку.

Зараз ви читаєте новину «У Житомирі "Жигулі" збили візок з 10-ти місячним малюком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі