пʼятниця, 19 серпня 2022 12:46

Спецтема: Війна Росії проти України

У Зеленського застерегли від гри в "російську рулетку"

У Зеленського  застерегли від гри в "російську рулетку"
Радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк вважає переговори з Кремлем грою в "російську рулетку. Фото: скріншот із відео

Переговори з Кремлем – це гра в "російську рулетку" з повним барабаном і фатальним фіналом для всіх.

Тому головна умова для ведення перемовин з агресоркою Росією – виведення окупаційних російських військ з усіх українських територій. Про це заявив радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Саме сьогодні маємо шанс" – Данілов зробив заяву про територіальний компроміс із Росією

"Продовження війни, терору і кримінального шантажу. Головна умова – виведення окупаційних російських військ з усіх територій України", – написав він.

Подоляк також наголосив, що ключові параметри переговорного процесу озвучив президент України Володимир Зеленський.

Переговори з Росією можливі лише в разі повного виведення окупаційних військ з території України. Про це заявив президент України Володимир Зеленський журналістам після зустрічі з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом і генеральним секретарем Організації Об'єднаних Націй Антоніу Гутеррешем.

Зеленський нагадав про критичну ситуацію навколо Запорізької АЕС, заявив про необхідність виведення російських військ із території станції.

Президент сказав, що під час зустрічі з генсеком ООН погодили параметри можливого перебування делегації МАГАТЕ в Запоріжжі.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського застерегли від гри в "російську рулетку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі