четвер, 05 січня 2023 16:30

Спецтема: Війна Росії проти України

У Зеленського нагадали, чому Україна не погодиться на переговори з Путіним

У Зеленського нагадали, чому Україна не погодиться на переговори з Путіним
Радник голови ОП Михайло Подоляк нагадав, чому Україна не погодиться на переговори з президентом РФ Володимиром Путіним. Фото: ОП

Україна в жодному разі не планує сідати за стіл переговорів з російським диктатором Володимиром Путіним.

Під виглядом переговорів президент Росії пропонує світові визнати право його країни на захоплення чужих територій та масові вбивства. Про це заявив радник голови Офіса президента Михайло Подоляк у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ердоган поговорив з Путіним про Україну

"Вже аксіома: чому з Росією не можна буде домовитися. Росія (в особі Путіна – Gazeta.ua) під словом "переговори" пропонує Україні та світу визнати її "право на захоплення чужих територій" і "зафіксувати відсутність юридичних наслідків за масові вбивства на чужій території". Це категорично неприйнятно", – наголосив радник голови ОП.

Російській диктатор Володимир Путін знову заговорив про переговори з Україною, заявивши, що нібито Кремль готовий до діалогу.

При цьому він не забув нагадати умови російської сторони. У телефонній розмові з турецьким лідером Реджепом Ердоганом Путін заявив, що Києву треба враховувати "нові територіальні реалії".

Іншими словами, Україна має змиритися із втратою своїх територій для діалогу.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського нагадали, чому Україна не погодиться на переговори з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі