субота, 13 квітня 2013 16:09

У Запоріжжі невідомий покалічив заточкою журналіста

У Запоріжжі ввечері в п'ятницю був скоєний збройний напад на співробітника РІА "Новый Регион" Павла Золотарьова, який відповідав за відкриття в місті корпункту агентства.

Невідомий завдав Золотарьову кілька ударів заточкою, в результаті чого потерпілий був госпіталізований. Сам Золотарьов пов'язує інцидент з журналістською діяльністю - агентство різко критикувало мера Запоріжжя Олександра Сіна, публікувало відомості депутатів Верховної Ради про зв'зок міського керівництва з "кримінальним смотрящим".

"Зі мною в ліфт увійшов чоловік років 35-37, натиснув кнопку ліфта на 6 поверх (мені вище, на 8-й). І звернувся до мене. Запитав: "А ти - Паша, так?", я кажу: "Так, а що?". Він: "Та там тебе у дворі хлопці якісь шукали". Я замислююся (бо нікого не знаю), і в цей час мені прилітає заточка в праву щоку. Удару не відчув, і тут же отримую ще два рази в ліву щоку і в шию. Перехоплюю руку, він перекидає заточку в ліву і б'є мене два рази в стегно (майже дістав артерію). Після цього я б'ю його лобом у ніс. Відчиняються двері 6 поверху, і він зник", - розповів Золотарьов.

Після цього співробітник видання був госпіталізований, вночі медики зробили операцію - наклали кілька швів. Всього лікарі нарахували 7 поранень заточкою - 4 в обличчя, одне в шию, ще два - в стегно. В даний час стан Золотарьова - задовільний, він продовжує перебувати в лікарні.

 

Правоохоронці вже взяли свідчення у потерпілого.

Золотарьов пов'язує напад із журналістською діяльністю і позицією корпункту щодо керівництва Запоріжжя.

"Зв'язок прямий. Інших конфліктів і недругів у мене немає. Ситуація кричуща - просто 90-ті роки в Запоріжжі", - сказав Золотарьов.

 

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі невідомий покалічив заточкою журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі