четвер, 13 березня 2014 17:40

У Вінниці обстрілюють міські автобуси

У Вінниці обстрілюють міські автобуси

У Вінниці два дні обстрілюють із пневматичної зброї муніципальні автобуси за трьома маршрутами. Всі три їздять із різних мікрорайонів до Старого міста.

"Їхала додому з роботи двадцять першим муніципальним автобусом. Сиділа біля вікна, говорила з донькою по телефону, коли почалася стрілянина. Злякалася так, що впустила телефон. Пригнулася, щоб не влучили у голову", - розповідає 50-річна Людмила Козуб.

"11 березня близько восьмої вечора обстріляли сьомий маршрут. 12-го - двадцять перший та чотирнадцятий. Стрілянину по всіх трьох автобусах відкривали в одному і тому місці - на площі Наливайка. В автобусах вибиті вікна, є вм'ятини на боках. Але всі пошкодження ми оперативно ліквідували, транспорт вийшов на рейс. Наша служба безпеки працює над встановленням злочинців. Якими методами - не можемо розказати. Але тим, хто це скоїв не заздрю. Виявимо та покараємо за всією суворістю закону. Всіх революціонерів посадимо у тюрму", - каже заступник начальника ТТУ Микола Заверуха, 50 років.

Асоціація перевізників Вінниччини має іншу точку зору. Кажуть, що революція тут ні до чого. Списувати злочин на народний трибунал не варто. Просто йде переділ маршруту між перевізниками.

"Те, що на автобусі написано "муніципальний" - нічого не означає. Все одно власник не трамвайно-тролейбусне управління, а конкретний дядя. Ця стрілянина комусь потрібна для того, щоб одна фірма забрала під себе всі маршрути. А от власника виявити неможливо. Всі муніципальні маршрути оформлені на підставних осіб", - розповідає приватний перевізник Валерій Снітько, 62 роки.

У міліції кажуть, що за фактом хуліганства відкрито кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Правоохоронці звертаються до всіх, хто володіє будь-якою інформацією стосовно цього випадку, з проханням повідомити за номером 102. Конфіденційність гарантується.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці обстрілюють міські автобуси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі