понеділок, 05 серпня 2013 16:21

У Вінниці маршрутка розчавила ноги пенсіонерці

У Вінниці маршрутка розчавила ноги пенсіонерці
Фото: vinnitsaok.com.ua

4 серпня близько 18.00 на вулиці Хмельницьке шосе у Вінниці маршрутне таксі "Богдан" переїхало ноги 65-річній жінці. В результаті дорожньо-транспортної пригоди пенсіонерка отримала переломи обох ніг.

За словами начальника служби профілактичної роботи ДАІ у Вінницькій області Володимира Мотичко, все сталося, коли маршрутка від'їжджала від зупинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В автобусі кажеш, я не буду платити 2,50, визивайте міліцію"

"На зупинці "30-річчя Перемоги" декілька пасажирів зайшли у салон маршрутки "Вулиця Лугова — Західний автовокзал". Жінка продовжувала сидіти на зупинці. Коли ж водій майже розпочав рух, вона раптово зірвалась з місця і побігла до маршрутки. Не добігла, бо перечепилась об щось. Можливо, навіть її сумки заважали. Закрутились якось, об них і заплуталась. Впала так, що ноги опинились під заднім колесом. Водій зразу загальмував, вибіг з маршрутки, але жінка вже постраждала", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві починають ліквідовувати маршрутки

Лікарі швидкої допомоги діагностували у жінки відкритий перелом правої ступні та припустили закритий перелом лівої ступні. Госпіталізували постраждалу у Вінницьку лікарню швидкої допомоги.

Зараз з'ясовуються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Встановлюється, чи є вина водія в тому, що сталось.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці маршрутка розчавила ноги пенсіонерці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі