вівторок, 09 квітня 2013 14:13

У Вінниці "Форд" провалився під землю

8 квітня близько 16-ї години на вул. Маліновського у Вінниці вантажний автомобіль "Форд" провалився під асфальт.

Як повідомила прес-служба УДСНС у Вінницькій області, автомобіль стояв біля воріт гаражу.

Автор: Фото: ДСНС
 

"Невідомо, чи знаходився водій "Форда" в кабіні, коли це сталося. Рятувальники приїхали, то передня половина машини майже вся була в ямі. Водій стояв поруч. Під машину підставили металеву трубу, а трос прив'язали ззаду", - сказали вони.

Пожежний ЗІЛ потихеньку тягнув "Форд", поки той не став у горизонтальне положення. Коли передня частина висіла на трубі, тягнути стало важче.

Автор: Фото: ДСНС
 

"Виявилось, що автівка стоїть на ручному гальмі. Водія попросили залізти в кабіну і знятися з "ручніка". Потім машина плавно виїхала на безпечну відстань від ями. Рятувальники остерігались, що край ями може обвалитись", - зауважили в ДСНС.

Провалля сягало 2 м в діаметрі і 1,5 в глибину. У прес-службі зазначили, що підземні води підмили верхній шар ґрунту, тому асфальт провалився.

"Такий випадок цього року вперше стався. Взагалі, у Вінниці таке явище рідко трапляється. Хоч і кажуть, що вся область розташована на воді", - розповіли рятувальники.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці "Форд" провалився під землю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі