четвер, 17 березня 2022 14:12

Спецтема: Війна Росії проти України

У Старобільську четверо силовиків перейшло на сторону ворога

У Старобільську четверо силовиків перейшло на сторону ворога
ДБР відкрило справу проти зрадників. Фото: "Укрінформ"

На тимчасово захоплених територіях Луганської області ДБР викрило п'ять фактів співпраці з ворогом.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

Зафіксували перехід на бік так званої ЛНР чотирьох працівників правоохоронних органів у Старобільську на Луганщині.

За всіма фактами відкрили кримінальні провадження.

Усього з початку повномасштабного вторгнення Росії працівники ДБР відкрили 115 кримінальних проваджень за фактами вчинення злочинів проти основ національної безпеки України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Настав час підрізати цим "лєтунам" їхні крильця" - розвідка опублікувала імена понад 400 російських злочинців

"ДБР попереджає, що спільно з іншими правоохоронними органами продовжуватиме виявляти всіх зрадників, які співпрацюватимуть з ворогом. Нікому не вдасться уникнути суворої відповідальності, передбаченої українським законодавством", – йдеться у повідомленні.

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «У Старобільську четверо силовиків перейшло на сторону ворога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі