субота, 05 липня 2014 15:43

У Слов'янську знищують терористів, що ховаються. Підбито 5 одиниць бронетехніки - РНБО

У Слов'янську знищують терористів, що ховаються. Підбито 5 одиниць бронетехніки - РНБО
Фото: vn.20minut.ua

П'ять одиниць бронетехніки терористів, які проривалися зі Слов'янська, були знищені силами АТО. Про це на брифінгу повідомив речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, пише ЛІГАБізнесІнформ.

За його словами, в результаті обстрілу колони бойовиків був підбитий один танк терористів, два БМП і два БТР. Зараз у Слов'янську працюють розвідувальні підрозділи ЗСУ та Нацгвардії.

Лисенко відзначив, що оточення міста Слов'янськ завершено, окремі групи бойовиків роблять спроби вирватися з кільця і потрапляють під вогонь українських військових.

"Слов'янськ в оточенні. Йде робота по знищенню бандформувань, які ще невеликими групами ховаються в будинках, де живуть мирні жителі... Проведення зачистки міста дуже складне. Головне завдання - збереження життів мирних жителів", - сказав він.

На уточнююче запитання журналістів, де зараз знаходиться лідер терористів Гіркін, Лисенко відповів: "Інформація перевіряється. Поки точно ми сказати не можемо".

Крім того, сьогодні вночі тривали бої під Краматорському.

Артилерія АТО завдала вогневого удару по скупченню терористів між Краматорськом і населеним пунктом Іллічівка. Кількість загиблих бойовиків встановлюється. О 22:50 українські військові виявили змішану колону терористів, яка йшла у напрямку Краматорська. В результаті нанесення вогневого ураження зведеною артилерійською групою колона бойовиків частково знищена і розсіяна.

Зараз ви читаєте новину «У Слов'янську знищують терористів, що ховаються. Підбито 5 одиниць бронетехніки - РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі