вівторок, 01 листопада 2022 17:13

Спецтема: Війна Росії проти України

У скільки РФ обійшлася масована атака 31 жовтня – Forbes підрахував

У скільки РФ обійшлася масована атака 31 жовтня – Forbes підрахував
31 жовтня Росія знову масовано вдарила по Україні. Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Масований удар по Україні в понеділок, 31 жовтня, обійшовся Росії у приблизно $760 млн.

Журналісти підрахували загальну суму випущених того дня ракет різних типів і безпілотників по Україні. Про це йдеться у матеріалі Forbes.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ стала менше атакувати дронами-камікадзе – ЗСУ назвали причини

31 жовтня РФ випустила 55 крилатих ракет Х-101, 22 зенітні ракети С-300, одна авіаційна ракета Х-59 та п'ять БпЛА різних типів.

"Для розрахунку вартості цих ракет Forbes використовував такі оцінки: вартість ракети Х-101 – $13 млн, зенітна ракета до С-300 – $2 млн, БПЛА різних типів разом із ракетою Х-59 – майже $1 млн. Загальна вартість усіх випущених 31 жовтня ракет і дронів – $760 млн", – зазначили у виданні.

Уранці 31 жовтня російські терористи вкотре масовано атакували Україну. "Прильоти" підтвердили у низці областей.

Били окупанти переважно по об'єктах енергетичної інфраструктури з літаків-ракетоносців стратегічної авіації. Випустили понад 50 крилатих ракет Х-101 та Х-555 з півночі Каспійського моря та з району Волгодонська у Ростовській області Росії. 44 крилаті ракети знищила наша ППО, повідомили в Повітряних силах.

Біля Києва росіяни влучили в енергооб'єкт, через що 80% споживачів столиці залишилися без води. У Києві пошкоджено енергооб'єкт, що живить електрикою майже 350 тис. квартир, повідомив Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «У скільки РФ обійшлася масована атака 31 жовтня – Forbes підрахував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі