пʼятниця, 11 жовтня 2013 12:54

У Сирії під час обстрілу лікарні і ТЦ загинули щонайменше 30 мирних жителів

У Сирії під час обстрілу лікарні і ТЦ загинули щонайменше 30 мирних жителів
Фото: vesti.ru

Під час мінометного обстрілу з боку бойовиків загинули близько 30 мирних сирійських громадян. Чотири снаряди розірвалися біля входу в ТЦ під Дамаском, в результаті загинули 11 людей, ще 23 були поранені. Аналогічний випадок стався у лікарні "Аль- Мауна", де жертвами атаки стали 12 цивільних, серед них троє дітей і дві жінки, 44 людини постраждали.

У Хомсі атаці піддалася мечеть Аль-Фірдоусі, були вбиті двоє, п'ятеро - поранені. У Хамі бойовики підірвали бомбу неподалік від школи, загинули двоє дітей , стільки ж постраждали, передає ИТАР -ТАСС.

Тим часом, сирійські військові зачищають від терористів передмістя Латакії. Близько сотні бойовиків, у тому числі польовий командир Абу Мусааба з "Джебхат ан- Нусра", вбиті, приблизно стільки ж - полонені. Серед них - найманці з Єгипту, Йорданії та Лівії. Також армія успішно знищує супротивників у передмістях Дамаска.

Зараз ви читаєте новину «У Сирії під час обстрілу лікарні і ТЦ загинули щонайменше 30 мирних жителів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі