четвер, 03 жовтня 2013 16:49

Американський "вампір" їсть лише сире м'ясо та п'є кров
6

Фото: Фото: dailymail.co.uk

П'ять років тому Дерек Ненс захворів, у нього виявили розлад травлення. Лікарі сказали йому, що у нього алергія декількох видів і порадили спробувати різні дієти, щоб полегшити загальний стан. Дерек перепробував всі наявні дієти, і навіть був якийсь час вегетаріанцем. А потім з'ясувалося, що кращий засіб від його хвороби - це сире м'ясо.

Досліджуючи власне захворювання, про лікування якого ніхто нічого не знав, Дерек випадково натрапив на товариша по нещастю, який і розповів йому про м'ясну дієту. Створив її дантист, який цікавився властивостями сирої їжі. Відповідно до його теорії, первісні люди, які вживали сирі продукти, були більш здоровими, так як їх харчування було цілком природним. Дерек дуже скептично поставився до даної теорії, але йому не було чого втрачати, і він вирішив спробувати.

Перше сире м'ясо, що він випробував, було м'ясо кіз. Спочатку від нього у Дерека почалася діарея, а в горлі постійно відчувався дивний залізний присмак. Організму знадобився час, щоб перебудуватися на м'ясоїдний режим, але, на диво, невдовзі чоловік відчув, що повністю здоровий. Весь раціон Дерека складається зі шматків різного м'яса, жиру, субпродуктів, також він періодично п'є сиру кров тварин, в якій багато вітаміну С.

Оскільки спочатку організму не вистачало харчових ферментів, Ненс почав їсти тухле м'ясо, яке є природним пробіотиком. Щоб не збиватися з ніг у пошуках свіжого м'яса, Дереку довелося й самому стати м'ясником. А хвороба його більше не повертається.

Зараз ви читаєте новину «Американський "вампір" їсть лише сире м'ясо та п'є кров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі