вівторок, 01 березня 2016 16:31

У селі підпалили хату бійця АТО

У селі підпалили хату бійця АТО

26 лютого в селі Бузникувате Вільшанського району на Кіровоградщині невідомі підпалили хату 27-річного Ігоря Мосінзова. Він зараз служить на Донеччині. Того ж вечора в його батьків спалили сінник.

"Вранці нам подзвонили сусіди, що в хаті сина обпалене вікно. Ми з дружиною вхопили ключі й поїхали. Біля воріт чекали дві сусідки. Стіна, підвіконник і підлога облиті автомобільним маслом. Згоріло якесь кинуте ганчір'я. Вигоріла невеличка площа підлоги і вся кімната в кіптяві. Видно, що кімната була закрита, не розповсюдилося по всій хаті. Цей будинок син придбав незадовго до АТО, довго на нього заробляв гроші. Напередодні ввечері спалили нам сіно. Добре, що дружина вийшла на вулицю і побачила, що палає. Бо сінник стоїть за сараєм, вогонь би і на нього перекинувся. Гасили своїми силами. Згоріла машина сіна і зо два десятки шиферу", - розповів кореспонденту Gazeta.ua батько Ігоря 45-річний Роман Мосінзов.

Мосінзов працює сільським головою.

"Усе через те, що в село прийшов новий орендар пайової землі. Цей інвестор обіцяє більші відсотки і деякі люди до них переходять. А місцеві фермери вважають, що це я його привів. Але люди самі обирають, кому віддавати в оренду землю і я тут ні до чого. Люди в селі обурені підпалом, бо Ігор єдиний із села, хто перебуває в АТО. Кажуть, це так йому "віддячують". З цього приводу попросили зібрати завтра сходку села. Запросили начальника поліції, військового комісара і голову районної адміністрації" - каже Мосінзов.

Зараз ви читаєте новину «У селі підпалили хату бійця АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі