субота, 20 серпня 2011 16:35

У Румунії двоє українців постраждали у ДТП

У Румунії двоє українців постраждали у ДТП

У результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка відбулася в Румунії минулої ночі з автобусом з Молдови, постраждало двоє українців. Він перевозив до Італії 53 пасажирів.

Про це повідомили сьогодні в Міністерстві закордонних справ і європейської інтеграції Молдови.

Всього постраждала 21 особа, у тому числі один громадянин РФ і двоє громадян України, також в числі постраждалих значаться громадяни Молдови та Італії.

Інцидент стався на трасі між населеними пунктами Орештіє і Діва. Згідно з даними румунської поліції, переданим в посольство Молдови в Румунії, водій автобуса SETRA, що належить транспортній компанії Ideal X Club з Кишинева, не зберіг необхідну дистанцію з іншим автомобілем, що їхав перед ним.

Коли ця машина несподівано загальмувала, водій автобуса різко повернув наліво, втратив керування і в результаті автобус перекинувся.

В даний час шість громадян Молдови і двоє громадян Італії залишаються у клініці м. Діва, куди вони були доставлені після події.

Лікарі кажуть, що їх життю нічого не загрожує, стан госпіталізованих задовільний і до кінця дня їх планується виписати.

У МЗС Молдови відзначили, що половина пасажирів-жерт ДТП продовжила шлях до Італії цієї ночі на іншому автобусі тієї ж транспортної компанії.

Інший автобус знаходиться по дорозі до м. Діва для транспортування до місця призначення решти пасажирів. Румунська поліція порушила кримінальну справу за фактом нанесення каліцтв з необережності.

Посольство Молдови в Румунії знаходиться в постійному контакті з румунськими лікарями і владою для надання необхідної допомоги громадянам, а також для моніторингу ситуації.

Зараз ви читаєте новину «У Румунії двоє українців постраждали у ДТП ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі