понеділок, 29 серпня 2022 17:57

У Росії підтвердили смерть зрадника Ковальова

У Росії підтвердили смерть зрадника Ковальова
Слідчий комітет Росії підтвердив смерть зрадника Олексія Ковальова. Фото: НВ

Смерть нардепа-зрадника Олексія Ковальова офіційно підтвердив слідчий комітет Росії.

Він помер удома на окупованій території Херсонської області 28 серпня від вогнепального поранення, ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смерть нардепа-зрадника. Мер Олешків повідомив нові подробиці

"Слідчі СК Росії зафіксують і розслідують обставини скоєння злочину щодо заступника голови Херсонської ВДА", – пише СК.

Разом з ним померла співмешканка.

Інформація про смерть Ковальова у Залізному Порту почала зʼявлятися 29 серпня. Його труп нібито знайшла вдома матір.

28 серпня депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань заявив, що Ковальова застрелили в Залізному Порту Херсонської області. Натомість журналіст Андрій Цаплієнко повідомив, що Ковальова вбили у власному будинку й той зазнав смертельних ножових поранень.

Нардеп помер у Голій Пристані від двох вогнепальних поранень. Але є і можливість інсценування вбивства, повідомили згодом ЗМІ.

У липні Ковальову оголосили підозру в державній зраді й пособництві країні-агресорці. Російські окупанти зробили його так званим віцепрем'єром з питань сільського господарства.

ДБР порушило кримінальну справу за колабораційну діяльність. Перед цим у Facebook нардеп заявив про підтримку російських окупантів.

Олексій Ковальов обирався у Верховну Раду від партії "Слуга народу" в окрузі в Херсонській області. Був членом Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики.

Зараз ви читаєте новину «У Росії підтвердили смерть зрадника Ковальова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі