неділя, 07 липня 2019 11:13

У батьків вбитої Інни Дубік можуть відібрати сина

У батьків вбитої Інни Дубік можуть відібрати сина
У селі Миролюбівка П'ятихатського району на Дніпропетровщині знайшли тіло 13-річної Інни Дубік. Була зґвалтована і вбита. Фото - facebook.com/alenakomp

Соціальні служби Дніпропетровської області взяли під особливий контроль сім'ю вбитої 2 тижні тому 13-річної Інни Дубік із села Миролюбівка.

Тепер соцслужби додатково перевірять родину та хочуть забрати на реабілітацію найменшого хлопчика.

Сім'я Інни і раніше перебувала на обліку як неблагонадійна через зловживання алкоголем. Але останні півроку батьки дівчинки почали виправлятися. Не надходило ніяких сигналів і від сусідів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство 13-річної Інни Дубік: назвали ймовірну причину смерті

Проте у день, коли дівчинка зникла і весь наступний тиждень батьки пиячили. Тому не одразу повідомили про зникнення доньки в поліцію.Мати дівчинки, Тетяна Олександрівна, виправдовувалася. Мовляв шукала доньку власними силами.

У селі Миролюбівка П'ятихатського району на Дніпропетровщині 5 липня знайшли тіло 13-річної Інни Дубік. Була зґвалтована і вбита. Дівчинка зникла вдень 23 червня. Пішла до магазину і не повернулася. У зґвалтуванні та вбивстві зізнався 24-річний двічі судимий чоловік.

Зараз ви читаєте новину «У батьків вбитої Інни Дубік можуть відібрати сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі