четвер, 09 червня 2011 09:41

У районі Ласпінської бухти у Криму стався зсув

У районі Ласпінської бухти у Криму стався зсув

У районі Ласпінської бухти сталися зрушення схилу заввишки 12 метрів, об'єм обвалу склав близько 60 кубічних метрів, потерпілих немає.

Як повідомляє прес-служба Управління МНС України в Севастополі, в даний час існує можливість виникнення повторного зсуву ґрунту на деяких ділянках верхньої частини схилу. Також на береговій смузі помітні два обвали в пляжній зоні об'ємом до 20 кубічних метрів.

Тому за вказівкою Управління МНС України в м. Севастополі силами дитячого оздоровчого табору "Ласпі" проведена робота по встановленню додаткових попереджувальних табличок, огородження небезпечної ділянки і ведеться спостереження та патрулювання даної території.

За словами представників прес-служби, з настанням літа співробітники МНС почали перевірки берегової зони, а також проводити бесіди з місцевими жителями про небезпеку сходження ґрунту.

Тим не менш, незалежно від того, що небезпечні території огороджені парканом і встановлені попереджувальні таблички, люди все ж продовжують піддавати своє життя небезпеці і загоряти на пляжах, де може зійти зсув.

У зв'язку з цим Управління МНС України в Севастополі в черговий раз звернулося до жителів і гостей міста про неприпустимість відпочинку в невстановлених місцях.

Зараз ви читаєте новину «У районі Ласпінської бухти у Криму стався зсув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі