понеділок, 01 червня 2015 13:33

У районі Горлівки під обстрілами загинули троє цивільних

У районі Горлівки під обстрілами загинули троє цивільних
Фото: AFP

В окупованій бойовикам Горлівці загинула літня жінка, ще двоє людей померли в Гольмівському внаслідок обстрілів бойовиками.

Про це повідомляє "Острів" із посиланням на сепаратистські сайти.

"В результаті обстрілу вулиці Базанова в селищі Зайцеве на околиці міста загинула жінка. Також поранені ще чотири людини, прямим попаданням снаряда повністю зруйнований будинок в районі шахти 6-7.

Загибла жінка отримала осколкове поранення, врятувати не вдалося, її вік близько 60 років. Всі поранені - дорослі: троє чоловіків і одна жінка", - йдеться у повідомленні.

Раніше заступник "командувача корпусом Міноборони ДНР" Едуард Басурін повідомив про загибель двох мирних жителів у селищі Гольмівський, що в північно-східній стороні від Горлівки.

Бойовики традиційно намагаються покласти відповідальність за загибель мирних жителів на ЗСУ. Проте, за інформацією прес-центру АТО, проросійські війська не припиняють обстрілів українських позицій, у тому числі і з важкого озброєння, що підлягає відведенню. Горлівка та її північно-східні околиці знаходяться в безпосередній близькості від лінії зіткнення.

Зараз ви читаєте новину «У районі Горлівки під обстрілами загинули троє цивільних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі