понеділок, 20 червня 2022 10:38

Спецтема: Війна Росії проти України

У Путіна на "відновлення" міст України кинуть студентів

У Путіна на "відновлення" міст України кинуть студентів
Будівельників відправляють для "відновлення" розбомблених міст. Фото: facebook.com/EAST.HR.GROUP

Кремль відправляє на тимчасово окуповані території України студентські будзагони.

Будівельників відправляють для "відновлення" розбомблених міст. Про це повідомила Східна правозахисна група у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "200 тис. руб. за радість померти в українській землі" - блогери РФ закликають іти на контракт

"Гуманітарний штаб "Единой России", який очолює депутатка держдуми РФ Ганна Кузнєцова (колишній дитячий омбудсмен Росії. - Gazeta.ua), ініціювали відряджання студентів з Росії на відновлення зруйнованої армією РФ інфраструктури на захопленій території України. Планується, що на відновлення відряджатимуть студентів, які навчаються будівельних спеціальностей", - ідеться в повідомленні.

Також Росія відправлятиме студентів-медиків працювати волонтерами на тимчасово захоплені території. Політична кураторка цього процесу - депутатка держдуми Росії Юлія Дрожжина.

Через те, що українські вчителі відмовляються працювати в тимчасово захоплених росіянами регіонах України, влада РФ відправляє туди педагогів "у відрядження". Російським вчителям-окупантам наказали забезпечити "підготовку до навчального року" в тимчасово захоплених районах Запорізької і Херсонської областей.

Зараз ви читаєте новину «У Путіна на "відновлення" міст України кинуть студентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі