неділя, 17 грудня 2023 10:35

Спецтема: Війна Росії проти України

У Повітряних силах сказали, куди росіяни вночі цілились дронами

У Повітряних силах сказали, куди росіяни вночі цілились дронами
Росія вночі 17 грудня атакувала Україну ударними дронами. Фото: glavcom.ua

У ніч на 17 грудня під ударами російських дронів-камікадзе були, зокрема, Старокостянтинів на Хмельниччині та Херсон.

Разом з тим нічна атака була типовою для росіян. Про це в ефірі національного телемарафону розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загинула людина: показали наслідки нічної російської атаки по Одещині

"Але сьогодні ми бачили серйозну роботу протиповітряної оборони у Херсонській області та місті Херсоні. Падіння уламків є, частину ударних БПЛА була спрямована саме по Херсону, там відпрацювали", - сказав Ігнат.

За його словами, ворожі дрони цієї ночі також традиційно прямували у Старокостянтинів Хмельницької області, де знаходиться аеродром.

"Ми вже знаємо, місто Старокостянтинів стало символом знищення "шахедів". Сьогодні ворог теж спрямував частину ударних БПЛА саме у цьому напрямку", - додав Ігнат.

У ніч на 17 листопада російські загарбники знову атакували Україну з повітря. Ворог випустив крилату ракету "Іскандер-К", керовану авіаційну ракету Х-59 із Криму та захопленої території Херсонщини. Окрім того, Росія застосувала 20 ударних безпілотників типу Shahed.

У результаті бойової роботи знищено 20 ворожих дронів та одну керовану авіаційну ракету Х-59. А крилата ракета "Іскандер-К" не досягла своєї цілі.

Зараз ви читаєте новину «У Повітряних силах сказали, куди росіяни вночі цілились дронами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі