вівторок, 12 січня 2021 18:06

У моторошній ДТП на трасі загинула жінка, ще 4 людини травмувалися
3

У Хмельницькій області через зіткнення 2 автомобілів померла жінка. Ще 4 людини травмувалися. Двоє з постраждалих - діти.

Аварія сталася на автодорозі Кам'янець-Подільський—Білогір'я поблизу села Івахнівці. Не змогли розминутися Jeep Wrangler та Opel Vectra, повідомили в ГУ ДСНС Хмельницької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Четверо друзів розбилися на "Жигулях": кадри смертельної ДТП

У Хмельницькій області через зіткнення двох автомобілів померла жінка
Фото: km.dsns.gov.ua
Не змогли розминутися Jeep Wrangler та Opel Vectra
Двоє з постраждалих - діти

"12 січня об 11:36 на пункт зв'язку Служби порятунку надійшло повідомлення від чергового районного відділку поліції про те, що на автодорозі сполученням Кам'янець-Подільський—Білогір'я поблизу села Івахнівці сталася дорожньо-транспортна пригода — під час руху зіткнулися автомобілі Jeep Wrangler та Opel Vectra. Негайно за викликом було направлено чергове відділення рятувальників 20-ої Державної пожежно-рятувальної частини селища Чемерівці. Прибувши до місця пригоди, ДСНСівці за допомогою спецзасобів деблокували з понівечених автівок 5 травмованих людей, з яких двоє — діти 9 та 12 років. Одна жінка від отриманих травм померла. Потерпілих передали працівникам екстреної медичної допомоги. "Швидкою" травмованих було транспортовано до найближчого лікувального закладу", - сказано в повідомленні.

Обставини аварії з'ясовують поліцейські.

Увечері 11 січня поблизу села Юрового в Олевському районі Житомирщини зіткнулися Renault Trafic і вантажний ЗІЛ. У результаті ДТП 34-річний пасажир Renault загинув на місці події. Травми отримали обидва водії та троє пасажирів мікроавтобуса 23, 28 та 36 років, жителі Олевського району.

Зараз ви читаєте новину «У моторошній ДТП на трасі загинула жінка, ще 4 людини травмувалися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі