середа, 16 жовтня 2013 10:25

У Мінську вчителька престижної гімназії утримувала бордель із українками

У Мінську вчителька престижної гімназії утримувала бордель із українками

Вчительку математики з мінської гімназії №13 затримали за підозрою в утриманні борделю.

За даними правоохоронців, бордель функціонував з 2007 року, там працювали півтора десятка повій - в основному білоруски, а також дві громадянки України. Роль сутенерів виконували кілька осіб (за підозрою в цьому злочині, крім вчительки гімназії, затримані ще дві жінки і чоловік).

Інформація про те, чи потрапляли в штат борделю учениці гімназії, "не розголошується, так як це може завдати шкоди особистим інтересам дівчат". Однак, за даними джерела, відомо, що вчителька "щільно працювала зі старшокласницями у позашкільних заходах, в тому числі розважальних, що проводяться в мінських нічних клубах".

Порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 171 КК Білорусі. Вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років з конфіскацією майна.

Чи визнали затримані провину, не уточнюється. Матеріали справи направлені в центральний апарат СК для подальшого розслідування.

Мінська гімназія №13 вважається однією з кращих у столиці. Прізвища затриманої вчительки джерело не називає, проте зазначає, що в списку педагогів вона вже відсутня (передбачається, що її могли звільнити "після виявлення криміналу").

Зараз ви читаєте новину «У Мінську вчителька престижної гімназії утримувала бордель із українками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі