четвер, 28 квітня 2016 14:47

У Мелітополі пограбували підприємця

У Мелітополі  пограбували підприємця


В ніч на 28 квітня у Мелітополі Запорізької області троє невідомих у масках напали на офіс приватного підприємця - 44-річного Ігоря Скоробогатька. Зв'язали охоронця та викрали 30 тисяч гривень. Підприємство займається виготовленням тротуарної плитки та єврозаборів. Власник каже, що такі суми у офісі ніколи не залишав.

"28 квітня близько 4-ї ранку в Мелітопольський відділ поліції звернувся приватний підприємець. Чоловік розповів, що троє невідомих у масках проникли в офіс по вулиці Невського. Зловмисники зв'язали скотчем руки і ноги охоронцю та відкрито заволоділи грошима в сумі 30 тисяч гривень. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції. На розшук злочинців одразу була зорієнтовані патрульні наряди та особовий склад територіального підрозділу поліції", - розповів Гліб Коваль із Мелітопольського відділу поліції.

Відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років. Правопорушників розшукує поліція.

Читайте також: Жінка переслала 98 000 гривень у Цюрих

Раніше повідомлялося, що у селищі Жовтневому Волинської області невідомі вночі викрали з приміщення магазину "Аркос" термінал Приватбанку

Зараз ви читаєте новину «У Мелітополі пограбували підприємця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі