середа, 09 березня 2011 20:45

У Маріуполі пітбультер'єр ледь не загриз господаря

У Маріуполі пітбультер'єр ледь не загриз господаря

У Маріуполі пітбультер'єр напав 8 березня на свого господаря, який вирішив випустити вихованця з-під "домашнього арешту".

Як з'ясувалося, домашній пес вже виявляв агресію по відношенню до свого господаря. Вперше він напав на чоловіка 14 лютого. Тоді глава сімейства відразу вирішив приспати собаку, але діти стали на захист свого улюбленця. До з'ясування причин агресивної поведінки тварини, собаку відправили на карантин під спостереження лікарів ветеринарної служби.

"Пітбуль серйозний пес небезпечної породи і він вимагає відповідного утримання. Тварина була під спостереженням протягом двох тижнів і жодних відхилень фахівці не виявили", - розповів провідний фахівець управління ветеринарної медицини Володимир Фолотов.

Цікаво, що і другий напад собаки був пов'язаний зі святкуванням і гулянням.

"Закритий у кімнаті пітбуль почав скулити, господар вирішив його випустити, але ледве встиг відкрити двері, як пітбуль накинувся на нього і почав кусати, завдаючи рвані рани", - розповіли лікарі швидкої, які надали першу допомогу постраждалому.

41-річного чоловіка, який спливав кров'ю, карета швидкої меддопомоги доставила у травматологічне відділення міської лікарні № 9.

"Чоловік перебував у тяжкому стані. На його тілі було близько 10 рваних ран. Пес серйозно вкусив за плече, передпліччя, ліве стегно і залишив величезні сліди від кігтів по всьому животу", - розповів лікар.

Пацієнтові надали необхідну допомогу, але, не дивлячись на домовленості, від госпіталізації постраждалий відмовився.

Сьогодні долю собаки вирішуватимуть лікарі ветслужби, проте, як запевняють медики, постраждалий батько сімейства залишав лікарню з твердим наміром приспати пітбультер'єра, який в черговий раз підтвердив небезпеку утримання в будинку собак бійцівських порід.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі пітбультер'єр ледь не загриз господаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі