понеділок, 16 січня 2012 21:08

У Луганську невідомий спробував самотужки пограбувати банк

У Луганську невідомий спробував самотужки пограбувати банк

Сьогодні в Луганську була здійснена спроба збройного нападу на відділення "ПриватБанку". Як повідомила Служба безпеки банку, в результаті нападу ніхто з персоналу і клієнтів не постраждав.

За інформацією служби безпеки, о 15:30 у відділення банку на території Луганського базару увірвався невідомий, який зажадав від співробітників банку віддати всі гроші. При цьому нападник погрожував предметом, схожим на пістолет.

Діючи відповідно до спеціальної інструкції, касир відділення в лічені секунди заблокувала доступ до каси з куленепробивним склом і натиснула тривожну кнопку, відправивши виклик на пульт централізованої охорони і включивши звуковий сигнал небезпеки. Нападнику нічого не залишалося, як вибігти з відділення банку і сховатися.

ВІДЕО: "Банда Кульгавого" поставила в незручне становище донецьку міліцію

"Після трагічного випадку в Донецьку всі наші співробітники пройшли ще раз чіткий інструктаж дій у разі нападу на офіси банку, і, в першу чергу, дотримання особистої безпеки та захисту від можливого застосування зброї, - розповів керівник Служби безпеки "ПриватБанку" Станіслав Крижановський. - Ми посилили заходи із захисту наших людей від злочинців, а гроші в банку сьогодні вкрасти практично неможливо, так як у відділеннях "ПриватБанку" немає великих сум готівки, а для зберігання коштів застосовуються спеціальні сейфи, доступ до яких є тільки в інкасаторів".

Прибула на місце через 3 хвилини після отримання сигналу оперативна група міліції, яка спільно зі службою безпеки банку розпочала розслідування нападу.

Зараз ви читаєте новину «У Луганську невідомий спробував самотужки пограбувати банк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі