четвер, 05 січня 2023 01:15

У Криму пролунали потужні вибухи

У Криму пролунали потужні вибухи
У Криму чути вибухи. Фото: hromadske.radio

У Криму, поблизу смт Нижньогірське пролунали потужні вибухи.

Місцеві пабліки окупантів повідомили про роботу ППО.

Кажуть, що збивають українські дрони. Також публікують відео одного з "прильотів".

Офіційної інформації наразі ще немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сімферополі й Севастополі вибухи

У ніч на 4 січня на території тимчасово окупованого Криму пролунали потужні вибухи. Розриви чули у Севастополі. Так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що росіяни нібито збили два безпілотники над морем у районі Бельбека.

Згідно з відкритими джерелами, на аеродромі Бельбек дислокується 38-й винищувальний авіаційний полк військово-повітряних сил Росії.

2 січня російська влада Севастополя також заявляла про атаку безпілотників. Вибухи було чути в Сімферополі та Сімферопольському районі.

Колишній командувач американських військ у Європі, генерал у відставці Бен Годжес вважає, що Збройні сили України звільнять Крим від російської окупації до кінця прийдешнього літа.

"Крим – це ключ до перемоги. Це вирішальна територія. Якщо ми не допоможемо Україні повернути свою суверенну територію в Криму, тоді за кілька років гарантовано отримаємо наступну фазу цього конфлікту. Доки агресорка Росія контролює Крим та має там військові бази, доти анексований півострів буде майданчиком для початку нової війни", – вважає Годжес.

Зараз ви читаєте новину «У Криму пролунали потужні вибухи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі