вівторок, 11 березня 2014 19:22

У Криму озброєні люди обікрали італійських журналістів

У Криму озброєні люди обікрали італійських журналістів

Озброєні люди в камуфляжі без розпізнавальних знаків й силовики у формі "Беркуту" обікрали знімальну групу італійського ТК SKY TG 24. Про це повідомляє КрымSOS.

Знімальна група - 2 журналіста, фіксер + водій були затримані на блокпосту на трасі Херсон –Армянськ. Так вони намагалися зняти відео, однак їм заборонили, почали запитувати ліцензію/акредитацію в Криму.

Після цього знімальна група від'їхала подалі і почала знімати дальні плани. До них під'їхала озброєна група з автоматами калашнікова й іншою зброєю. Це були люди в камуфляжі без розпізнавальних знаків (як правило так пересуваються по Криму російські військові) і люди у формі "Беркута".

Вони почали погрожувати журналістам. У відповідь журналісти запропонували стерти інформацію й поїхати, однак озброєні люди не погодилися. Після цього силовики вилучили в журналістів усю техніку: батареї на камери, флешку із записаними матеріалами, пристрій для онлайн-стрімінгу, 2 ноутбуки.

Зараз знімальна група вільна і перебуває під Армянськом.

Зараз ви читаєте новину «У Криму озброєні люди обікрали італійських журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі