понеділок, 14 січня 2013 16:45

У кримської пенсіонерки телефонні шахраї видурили 16 тисяч гривень

У кримської пенсіонерки телефонні шахраї видурили 16 тисяч гривень
Фото: sochinews.net

В Сакський міськвідділ міліції надійшла заява від 58-річної місцевої мешканки, яка повідомила, що стала жертвою телефонного шахрая. Про це повідомили у прес-службі МВС Криму, пише УНН.

Жінка розповіла, що напередодні їй на мобільний телефон зателефонував чоловік і повідомив, що у її сина, що проживає в іншому місті, проблеми, для вирішення яких необхідні гроші. Пенсіонерка одразу ж кинулася виручати рідну людину. Через банківський термінал пенсіонерка перевела на зазначений їй рахунок 16 тисяч гривень. Коли ж жінці вдалося зв'язатися з сином по телефону, вона зрозуміла, що через надмірну довірливість стала жертвою зловмисників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кременчуці з школярки разом з вроками зняли 15 тисяч гривень

В даний час за фактом шахрайства правоохоронцями відкрито кримінальне провадження, проводиться весь необхідний комплекс слідчих дій і розшукових заходів. У відповідності зі ст. 190 КК, заволодіння чужим майном, придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою карається штрафом до 850 гривень, виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років.

Зараз ви читаєте новину «У кримської пенсіонерки телефонні шахраї видурили 16 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі