пʼятниця, 30 листопада 2012 14:25

У Кременчуці з школярки разом з вроками зняли 15 тисяч гривень

У Кременчуці з школярки разом з вроками зняли 15 тисяч гривень
Дівчину налякали страшним прокляттям. Фото: vmagik.ru

28 листопада о 16.30 в Автозаводському районі міста Кременчук Полтавської області 12-річна дівчина у власній квартирі віддала двом жінкам цінні речі. Шахрайок досі шукають.

"Того дня дівчинка прийшла зі школи. Батьки були на роботі. Вона вирішила погуляти з подружкою у дворі. Біля під'їзду до них підійшла дівчина на вигляд років 16. Сказала одній зі школярок, що на неї наведене зурочення. Знає людину, яка займається зняттям і може допомогти, - розповіла Лариса Майоршина з Кременчуцької міліції. - В цей час до них приєдналася жінка років 22-25. Розповіла, що зурочення знімають тільки через цінні речі. Дівчинка сама відкрила двері квартири та впустила шахрайок".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахрай просто з в'язничної камери виманив у жінки 1300 гривень

Школярка віддала жінкам золоті прикраси, цифровий фотоапарат, 3,6 тис гривень та 600 доларів.

"Після того шахрайки попросили її закрити очі і кілька хвилин тримати в руках голку. Ніби після такої процедури зурочення зникне, - продовжила Лариса Майоршина. - Дівчина відкрила очі, а їх уже не було. Коли мати прийшла з роботи, побачила, що немає багатьох речей. Зразу дівчинка не розповіла, бо злякалася. Але потім описала двох жінок, які заходили в квартиру".

В Полтавській області це вже 8 випадок шахрайства за місяць. В основному обкрадають пенсіонерів. Шахраї представляються соціальними працівниками.

Зараз ви читаєте новину «У Кременчуці з школярки разом з вроками зняли 15 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі