субота, 10 серпня 2024 10:20

Спецтема: Війна Росії проти України

У Костянтинівці ідентифікували тіла двох вбитих Росією дітей

У Костянтинівці ідентифікували тіла двох вбитих Росією дітей
Росія обстріляла Костянтинівку 9 серпня. Фото: t.me/pgo_gov_ua

Станом на ранок 10 серпня у Костянтинівці Донецької області ідентифіковані тіла двох загиблих дітей внаслідок російського удару.

Це дівчатка 9 та 11 років. Зараз тривають експертизи для встановлення осіб ще шести людей, у тому числі, ймовірно, однієї дитини. Про це повідомив Офіс генпрокурора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Удар по Костянтинівці: серед загиблих є діти

Загалом, за останніми даними, кількість загиблих внаслідок російського обстрілу Костянтинівки 9 серпня становить 14 осіб. Поранено 43 людини.

"Тривають слідчі дії. Кількість постраждалих уточнюється. Здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України). Прокурори вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил РФ", - йдеться у повідомленні.

У п'ятницю, 9 серпня, російські загарбники вдарили по супермаркету в Костянтинівці на Донеччині, загинули 14 людей.

Пошкоджено також чотири приватних будинки, дев'ять крамниць, автомийка, Нова пошта, торговельні павільйони і 12 автівок.

Зараз ви читаєте новину «У Костянтинівці ідентифікували тіла двох вбитих Росією дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі