середа, 24 червня 2020 13:35

У клініці після пластичної операції померла киянка

У клініці після пластичної операції померла киянка
На Полтавщині пацієнтка померла після операції. Фото: unsplash.com

У приватній клініці пластичної хірургії в місті Кременчук на Полтавщині після пластичної операції померла 38-річна киянка.

22 червня в приватному центрі пластичної хірургії 38-річній мешканці Києва провели операцію з виправлення носа - ринопластику, повідомляє fakty.ua.

Наступного дня пацієнтка померла. Видання припускає, що саме цю клініку киянка могла обрати, керуючись нижчою ціною на послуги пластичної хірургії. Така операція в Кременчуці коштує 30 тис. грн, що вполовину менше, ніж у столиці.

Офіційну причину смерті не називають, чекають на висновки судмедекспертів. За даними з неофіційних джерел, у прооперованої могла розвинутися тромбоемболія - тромб, що відірвався, потрапив до циркулюючої крові та закупорив кровоносну судину. Це одне з ускладнень, що зустрічається після хірургічних втручань.

За фактом смерті пацієнтки в стаціонарі поліція відкрила кримінальне провадження за фактом неналежного виконання професійних обов'язків медичними працівниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Харенко помер у муках в лікарні - мати звинувачує медиків

Санкція статті передбачає позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 5 років, або виправні роботи на строк до 2 років, або обмеження волі до 2 років, або позбавлення волі на той самий строк.

У 35-річної львів'янки видалили кистому вагою понад 40 кг. Це найбільше стороннє утворення, з яким стикнулись львівські медики. До операції жінка важила 90 кг, тепер її вага зменшилася практично вдвічі.

Зараз ви читаєте новину «У клініці після пластичної операції померла киянка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі