четвер, 15 січня 2015 10:39

У київському метро о 12:00 на хвилину зупиняться потяги

У київському метро о 12:00 на хвилину зупиняться потяги
Фото: tsn.ua

Київський метрополітен о 12:00 у четвер на хвилину зупинить рух поїздів на всіх лініях у пам'ять про загиблих мирних жителів біля Волновахи.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ми поділяємо біль сімей і глибоко співчуваємо рідним. Винуватцям цієї трагедії виправдання бути не може. Із колективу метрополітену близько 40 співробітників служать в зоні АТО. Єдине бажання нашого колективу і, впевнений, усіх українців, щоб війна закінчилася", - сказав начальник метрополітену Віктор Брагінський.

Раніше повідомлялося, що у зв'язку із загибеллю мирних жителів біля Волновахи 13 січня в результаті обстрілу терористами пасажирського автобуса президент України Петро Порошенко підписав указ, згідно з яким 15 січня в Україні оголошений день жалоби.

Указ також свідчить, що в цей день на всій території країни на знак вшанування пам'яті загиблих о 12:00 оголошена хвилина мовчання, будуть приспущені державні прапори на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Зараз ви читаєте новину «У київському метро о 12:00 на хвилину зупиняться потяги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі