середа, 24 листопада 2021 08:24

У Києві знайшли застреленим колишнього суддю

У Києві знайшли застреленим колишнього суддю
Тіло з вогнепальним пораненням виявили в його квартирі. Фото: Facebook/Сергій Зінченко

У столиці знайшли мертвим екссуддю Солом'янського районного суду Києва Сергія Зінченка.

Тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови знайшли 18 листопада в його квартирі на вул. Лук'янівській у Шевченківському районі, повідомила адвокатка Зінченка Лариса Криворучко у Facebook.

За попередньою версією слідчих, Зінченко наклав на себе руки. З місця події вилучили речові докази та пістолет, який лежав поруч із загиблим. Цінні речі та ключі від помешкання були на місці.

Зінченко фігурував у кількох кримінальних провадженнях, зокрема про отримання хабаря. Після звільнення з посади судді став фігурантом кримінальних справ про незаконне заволодіння нерухомістю та шахрайство.

Узимку 2017 року Зінченка затримали під час отримання хабара у розмірі $22 тис. Галицький райсуд Львова відпустив його під особисте зобов'язання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати, яка продає пиріжки на базарі, дала гроші на маєток доньці-судді

Суддю Печерського районного суду столиці 53‑річного Віталія Писанця знайшли мертвим у селі Погреби Броварського району Київської області 11 вересня. Гостював у будинку відставного військового, брата колишнього міністра юстиції та керівника Верховного суду Петра Онопенка. Вони пили, а потім посварилися. Попередньо, на тілі слідів насильства не виявили.

Зараз ви читаєте новину «У Києві знайшли застреленим колишнього суддю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі