субота, 26 березня 2022 17:46

Спецтема: Війна Росії проти України

У Києві обшукують квартиру близького друга Медведчука - ЗМІ

У Києві обшукують квартиру близького друга Медведчука - ЗМІ
Правоохоронці обшукують квартиру близького друга Медведчука Михайла Погребінського. Фото: obozrevatel.com

У Києві правоохоронці проводять обшуки у квартирі близького друга Віктора Медведчука політтехнолога Михайла Погребінського. Він є засновником та керівником ГО "Київський центр політичних досліджень та конфліктології".

Чоловік підтримує дружні стосунки із кумом президента РФ нардепом-втікачем Віктором Медведчуком. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на бізнесмена з санкційного списку РНБО Сеяра Куршутова.

У прокуратурі підтвердили, що тривають слідчі дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін визнав ветеранами росіян, які вбивають українців

Куршутов повідомив, що під час обшуку у Погребинського виявили сфальсифіковані результати опитування, де нібито 46% українців підтримуюють президента РФ Володимира Путіна.

Підозрюваного у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації нардепа з ОПЗЖ Віктора Медведчука оголосили в розшук. Суд заочно арештував Медведчука, який є кумом президент Росії Путіна. 18 березня Личаківський районний суд міста Львова обрав Медведчуку запобіжний захід - тримання під вартою. Суддя задовольнив клопотання слідчого ДБР.

Зараз ви читаєте новину «У Києві обшукують квартиру близького друга Медведчука - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі