неділя, 25 грудня 2022 04:22

Спецтема: Війна Росії проти України

У Херсонській області троє рятувальників підірвалися на мінах, всі загинули

У Херсонській області троє рятувальників підірвалися на мінах, всі загинули
Двоє рятувальників загинули на місці, третій помер дорогою до лікарні. Фото: facebook.com/MNSZhytomyr

У Херсонській області під час розмінування території 24 грудня 2022 року на мінах підірвалися троє рятувальників ДСНС Житомирської області.

Всі три рятувальники від отриманих травм загинули, повідомляє пресслужба ГУ ДСНС в Житомирській області.

Через підрив на російській міні на місці інциденту загинули прапорщик служби цивільного захисту Сергій Курінний, водій-сапер групи піротехнічних робіт, а також молодший сержант служби цивільного захисту Дмитро Краснощоков, водій автотранспортного відділення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час розмінування загинули троє рятувальників

Фельдшер-рятувальник, сержант служби цивільного захисту Олексій Сич помер дорогою до лікарні через отримані травми.

"Усі троє самовіддано служили в аварійно-рятувальному загоні спецпризначення ГУ ДСНС України у Житомирській області та виконували завдання з розмінування звільнених від ворога територій Херсонщини", – йдеться у повідомленні.

У Херсонській області під час проведення стабілізаційних заходів на каскаді ворожих мін підірвалися правоохоронці. Четверо поліцейських загинули одразу, серед них і начальник Головного управління Нацполіції Черкаської області Михайло Куратченко, ще четверо отримали важкі поранення.

Через кілька днів у лікарні померли ще двоє з чотирьох важко поранених поліцейських, які вибухнули на ворожих мінах у Херсонській області.

Зараз ви читаєте новину «У Херсонській області троє рятувальників підірвалися на мінах, всі загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі