четвер, 14 травня 2015 08:47

У Донецьк прибуло "маршове поповнення" бойовиків

У Донецьк прибуло "маршове поповнення" бойовиків
Фото: uapress.info

До Окупованого російсько-терористичними військами Донецька на підкріплення бойовикам прибуло 2 сотні необстріляних місцевих.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав координатор групи "Інформаційний спротив" і народний депутат Дмитро Тимчук.

"У Петровський район Донецька прибуло чергове "маршове поповнення" бойовиків, 200-220 чол. Бойовики - із "мобілізованого", не обстріляного цивільного місцевого населення", - написав Тимчук.

За його словами, протягом доби фіксувалися постійні обстріли формуваннями російсько-терористичних військ позицій сил АТО і цивільних об'єктів у районі Донецька.

"У районі н.п.Опитне та Авдіївка терористи застосовували по українських позиціях 120-мм міномети, у районі н.п.Піски - артилерію 152-мм калібру. Також зазначалась поява в районі н.п.Опитне, Авдіївка та Піски бронетехніки противника, із озброєння якої вівся обстріл українських позицій. У районі н.п.Мар'їнка відзначено застосування 82-мм і 120-мм мінометів", - написав військовий експерт.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьк прибуло "маршове поповнення" бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі