неділя, 25 лютого 2024 06:21

У деяких областях України пролунали вибухи

У деяких областях України пролунали вибухи
Росія вночі атакувала Україну дронами. Фото: rbc.ua

Вночі проти 25 лютого у різних регіонах України лунали вибухи. Росія атакувала ударними дронами.

Безпілотники, зокрема, фіксували у Київській та Хмельницькій областях, повідомляють у Київській ОВА.

"Зафіксовано рух ворожих БПЛА. У регіоні працюють сили ППО. Не фотографуйте та не знімайте роботу наших захисників", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни тиснуть на Мар'їнському напрямку: Генштаб про ситуацію на фронті станом на 24 лютого

Влада регіону також закликала не нехтувати правилами безпеки і залишатися в укриттях до закінчення повітряної тривоги.

Кілька груп дронів залетіли у повітряний простір України з території тимчасово окупованих регіонів. Повітряна тривога була оголошена у центральних, північних та південних областях. За даними моніторингових каналів, залишки груп дронів знищили у Хмельницькій області.

Під ранок повідомлялося про кілька серій вибухів у Хмельницькій області. У Повітряних силах також попереджали про загрозу безпілотників у цьому регіоні. Про якісь наслідки ворожої нічної атаки на даний момент не повідомлялося.

Вночі проти 24 лютого російські загарбники атакували Україну двома балістичними ракетами "Іскандер-М". Ворог також застосував три керованих авіаційних ракети Х-59. Окрім того, росіяни випустили 12 ударних безпілотників типу Shahed.

У результаті бойової роботи знищено дві керовані авіаційні ракети Х-59 та 12 ворожих дронів у межах Кіровоградської, Одеської та Миколаївської областей.

Зараз ви читаєте новину «У деяких областях України пролунали вибухи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі