вівторок, 30 серпня 2011 11:52

У Черкасах вкрали найбільший державний прапор

У Черкасах вкрали найбільший державний прапор

У ніч з 25 на 26 серпня у черкаському мікрорайоні "Дахнівський" викрали найбільший державний прапор у Черкасах. Прапор розміром 3 на 4 метри почепили до Дня незалежності на будівлю комітету самоорганізації населення мікрорайону, що по вул. Карбишева, напроти Алеї Слави.

Прапор великих розмірів за власні кошти замовив Микола Мирза, депутат Черкаської міської ради від мікрорайону, аби створити святкову атмосферу у Дахнівці. Щоб знайти зловмисників, депутат звернувся до міліції.

"Я раджу просто повернути прапор. Наприклад, підкинути його під будівлю комітету самоорганізації населення чи магазин. Замість приємного враження від свята залишився якийсь незрозумілий осад. Не вірю, що це могли зробити дахнівчани", - розповів Микола Мирза.

Це вже другий випадок, коли за незрозумілих обставин зникає символіка свята. Вперше це сталося на День перемоги, коли не дорахувалися вітань із Великою перемогою. Їх розмістили на стовпах.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах вкрали найбільший державний прапор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі