пʼятниця, 17 червня 2011 13:08

Зірку баскетболу підозрюють у викраденні людини

Зірку баскетболу підозрюють у викраденні людини

Баскетбольну американську громадськість затрясло так, як не трясло з часів знаменитого звинувачення Кобі Брайанта в згвалтуванні. На цей раз підозрюваним є Шакіл О'Ніл. Дизелю, який нещодавно завершив кар'єру, ставиться організація нападу і викрадення якогось Роберта Росса.

У 2008 році Росс звернувся до суду, звинувачуючи Шакіла О'Ніла в тому, що 7 членів "Мен Стріт банд" викрали його, відвезли в будинок лідера банди Леделла Роулса, відібрали 15 тисяч доларів, били і вимагали повернути плівку, на якій Шакіл займався сексом з жінкою, яка не є його дружиною.

Росс впевнений, що за нападом стоїть О'Ніл. Підняті телефонні розмови партнера Шака Марка Стівенса з Роулсом в лютому 2008 красномовно говорять на підтримку цієї версії. У той самий час Росс стверджує, що ніяких секс-плівок насправді не існувало, він блефував. Розслідування дійсно не знайшло жодних доказів існування запису.

О'Ніл і Стівенс свою причетність до справи заперечують. Слухання відбудуться в липні.

Зараз ви читаєте новину «Зірку баскетболу підозрюють у викраденні людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі