понеділок, 16 серпня 2021 02:55

У Черкасах хотіли підірвати будівлю СБУ

У Черкасах хотіли підірвати будівлю СБУ
Порушника доставили до спеціалізованого лікувального закладу в Смілі. Фото: 5 канал

У будівлю СБУ в Черкасах проник 26-річний молодий чоловік і погрожував її підірвати, повідомляє прес-служба поліції області у Facebook.

Чоловік "поводився неадекватно, знищив свій паспорт громадянина України, висловлювався негативно проти держави і погрожував підірвати будівлю", повідомили в поліції.

У результаті його затримали, в будівлі СБУ не знайшли підозрілих предметів. Він не зміг пояснити свої дії і "перебував у психоемоційному стані". Порушника доставили до спеціалізованого лікувального закладу в Смілі.

Слідчі районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.296 (хуліганство) КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Прохнич погрожував підірвати гранату в Кабміні

4 серпня приблизно о 10:00 до будівлі КМУ зайшов невідомий чоловік, який витягнув із кишені гранату. Погрожував підірвати будівлю. На місце з'їхалися спецпризначенці й вибухотехніки. Поліція вела переговори з чоловіком. Людей із будівлі не евакуювали. Переговори тривали 10 хвилин. Його затримали без застосовування сили. Граната виявилася бойовою. З'ясувалося, що захоплювач Кабміну - ветеран війни Володимир Прохнич.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах хотіли підірвати будівлю СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі