понеділок, 06 червня 2011 13:48

Турецький алкоголь вбив ще одного росіянина

Турецький алкоголь вбив ще одного росіянина

У лікарні університету міста Памуккале помер ще один російський турист, який отруївся неякісним алкоголем на яхті поблизу Бордума, повідомили у відділенні реанімації клініки.

"Олександр Жучков помер вчора о 13:30 за місцевим часом (13:30 за київським). Остаточний діагноз - сильна алкогольна інтоксикація, яка призвела до зупинки серця", - зазначив представник клініки.

У свою чергу, в Ростуризмі підтвердили загибель російського туриста.

Лікарі зробили все, щоб реанімувати Жучкова. "Йому вкололи необхідні медикаменти в екстреному порядку, в тому числі адреналін, проведена дефібриляція, інші медичні процедури, проте завести його серце не вдалося", - зазначив лікар.

Він додав, що Жучкову вже провели розтин. Найближчим часом російська сторона отримає повний медичний висновок.

При цьому родичі Жучкова вже прибули до Туреччини, їм показали тіло померлого.

Нагадаємо, масове отруєння російських туристів метанолом, що містився в сурогатному алкоголі, сталося під час екскурсії "Вечірня яхта" в ніч на 27 травня. У Туреччині від отруєння померла 27-річна росіянка Шаляпіна, 31 травня стало відомо, що померла друга росіянка, Айгуль Заляева з Башкирії. 1 червня в московській лікарні померла повернулася з Туреччини Марина Шевельова.

Ще 20 росіян були госпіталізовані.

Зараз ви читаєте новину «Турецький алкоголь вбив ще одного росіянина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі