вівторок, 22 листопада 2016 13:23

Троє людей згоріли живцем у будинку
3

Фото: ГУ ДСНС України у Сумській області

Ввечері 21 листопада у селі Битиця Сумського району загорівся дерев'яний житловий будинок. Сусіди до приїзду рятувальників намагалися самотужки загасити полум'я і врятувати мешканців будинку.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС області.

"Вогнеборці встановили, що горить будівля загальною площею 30 кв. м. Ускладнювало гасіння те, що пожежу виявили запізно, а будинок був дерев'яний. Для забезпечення безперебійної подачі води автоцистерни довелось дозаправляти від пожежного гідранта, який знаходився за 1 км від місця пожежі. Під час гасіння були виявлені обгорілі тіла трьох людей", - повідомили рятувальники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ревнивий чоловік підпалив квартиру

Загиблими виявилися 56-річний батько та 57-річна мати власниці будинку та її 38-річний співмешканець. Ймовірна причина загоряння – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Усі обставини трагедії з'ясовують експерти.

В селищі Коханівка Ананьївського району Одещини в житловому будинку загинула уся сім'я - чоловік з жінкою та їхні 2 синів, яким було 5 і 6 років.

Зараз ви читаєте новину «Троє людей згоріли живцем у будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі