середа, 01 березня 2017 12:19

Троє чоловіків побили та обікрали білоруса

Троє чоловіків побили та обікрали білоруса
rv.npu.gov.ua

У ніч на 27 лютого в Рівному невідомі напали на білоруса та його двох друзів. Відібрали цінні речі та гроші. Білоруса заштовхали в авто та відвезли до будинку одного з його товаришів. Там під дулом пістолета вимагали у матері товариша гроші.

Про це повідомляє відділ комунікації області.

"23-річний чоловік приїхав до свого рівненського друга з міста Брест. Разом ще з одним однолітком вирішили прогулятися до розважального закладу. Близько третьої ночі на вулиці до них підійшли 10 чоловіків. Просили закурити. Розмова не склалася. Після цього троє невідомих напідпитку вирішили "розібратися". Розпили в обличчя сльозогінний газ. Почали бити хлопців. Відібрали у білоруса мобільний, золоту каблучку, годинник, гроші близько $30 і майже 1 тис. біл. руб. Двом рівнянам вдалося втекти. Український гість лишився на вулиці. Йому подзвонив товариш і повідомив куди їхати. Нападники схватили чоловіка і поїхали за вказаною адресою. 48-річна господиня була впевнена, що приїхав гість. Жінка спустила в гараж. Там її зустрів один із нападників. Почав погрожувати пістолетом, бити. Вимагав $3 тис. за звільнення білоруса. Потерпіла викликала поліцію", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінку викрали із готелю заради викупу

За кілька хвилин приїхали патрульні. Проте нападники втекли. Згодом п'ятьох спіймали. Нападникам - по 19, 22 і 34. Останній вже був судимий. Інших злочинців розшукують. Поліція розпочала досудове розслідування. Нині чоловіків тримають під вартою. Їм загрожує до 10 років ув'язнення.

Після нападу білорус звернувся в лікарню. У нього закрита черепно-мозкова травма, забій грудної клітини та численні гематоми і забої тіла. Його 23-річний товариш отримав тілесні ушкодження у вигляді опіків обличчя від сльозогінного газу і розсічення брови. Потерпілим надали допомогу та відпустили додому. 48-річна жінка і її син до медиків не зверталися.

У Київській області невідомі викрали чоловіка і змусили його рити могилу. 24 січня до будинку увірвалися четверо чоловіків. Побили 23-річного чоловіка, який прийшов у гості до свого знайомого. Після запхали в машину і кілька годин тримали в заручниках. Вимагали 250 тис. грн. Наступного дня вивезли до лісу. Змусили копати яму. Чоловік зміг втекти. Поліція шукає нападників.

Зараз ви читаєте новину «Троє чоловіків побили та обікрали білоруса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі