субота, 12 липня 2014 17:03

Терористи продавали органи вбитих товаришів, а тіла скидали в озера - Семенченко

Терористи продавали органи вбитих товаришів, а тіла скидали в озера - Семенченко
Фото: news.pn

Терористи викидають в солоні озера тіла вбитих товаришів, а їхні органи продають. Про це написав у Фейсбуці командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко.

"При допиті взятого в полон помічника Біса з'ясовуються цікаві речі: про співпрацю з терористами працівників міліції, лікарень, заводів, сільгосппідприємств... і найцікавіше, але разом з тим шокуюче: що саме роблять доблесні бійці ДНР з трупами своїх загиблих. Стверджує, що реально йдуть на органи, а решта - в соляні озера... виходить, що коли в цьому звинувачують нас, то це не просто дика фантазія російської пропаганди, а перенесення своїх подвигів на нас. Інет поганий, але відео трохи пізніше закачаю ... рубрика "їх звичаї"... ", - повідомляє Семенченко.

Раніше повідомлялося, контррозвідка Служби безпеки України затримала терористів, які 24 червня ц.р. поблизу гори Карачун (м.Слов 'янськ Донецької області) з використанням російського ПЗРК "Ігла" збили вертоліт сил АТО.

Зараз ви читаєте новину «Терористи продавали органи вбитих товаришів, а тіла скидали в озера - Семенченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі