вівторок, 03 червня 2014 12:12

Спецтема: Війна на Донбасі

Терористів у Слов'янську фінансують комуністи — Соболєв

Терористів у Слов'янську фінансують комуністи — Соболєв
Фото: espreso.tv

Керівник фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв заявляє, що в Слов'янську представники Комуністичної партії України фінансують сепаратистів.

Про це він заявив з парламентської трибуни у вівторок, повідомляє Укрінформ.

"У місті Слов'янську комуністи прямо з терористами організовують провокації, організовують пряму підтримку цих терористичних угруповань і називають прямо прізвища лідерів Комуністичної партії місцевих осередків. Це питання має бути негайно поставлене Генеральною прокуратурою України, органами внутрішніх справ для того, щоб була дана оцінка партії, яка знаходиться тут, в сесійному залі", - сказав Соболєв.

Він також вважає, що підтримують терористів і фінансово-промислові групи. "На сьогоднішній день вже зрозуміло, що ціла низка промислових підприємств підтримує сепаратистів, які б за інших умов не могли б вести себе так зухвало", - сказав нардеп. На його думку, якщо б не було прямого фінансування з боку власників підприємств, які знаходяться на території Луганської і Донецької областей, сепаратистів вже б не було в Україні.

Соболєв також нагадав про необхідність надання статусу тимчасових переселенців мешканцям Донецької та Луганської областей, які знаходяться на території, де ведуться бойові дії. Це дозволить організувати їхнє переселення і надавати допомогу, як наразі це відбувається з жителями тимчасово окупованої території Криму.

Зараз ви читаєте новину «Терористів у Слов'янську фінансують комуністи — Соболєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі