субота, 30 липня 2022 09:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Техніка окупантів злетіла в повітря: мер Енергодару розповів подробиці нічних "феєрверків"

Техніка окупантів злетіла в повітря: мер Енергодару розповів подробиці нічних "феєрверків"
Вночі в Енергодарі згоріла техніка окупантів. Фото: t.me/orlovdmytroEn

У ніч проти 30 липня у тимчасово окупованому Енергодарі Запорізької області пролунало кілька вибухів.

Пожежа здійнялась перед готелем, у якому російські окупанти облашували штаб. Про це повідомляє міський голова Енергодара Дмитро Орлов у Telegram

"В ніч на 30 липня в Енергодарі було дуже гаряче в буквальному сенсі цього слова. В першому мікрорайоні, прямо перед готелем "ВП ЗАЕС" пролунало кілька вибухів, після чого здійнялася пожежа. Гасили її із залученням спеціальної рятувальної техніки", – повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ вдарили по розвідгрупі росіян під Верхньокам'янським – Гайдай

Відомо, що у повітря злетіло три одиниці військової техніки РФ, яка перегороджувала під'їзд до готелю.

Серед цивільних мешканців постраждалих немає. Але в будинках, розташованих неподалік, вибило вікна.

"Зараз навколо цієї нічної історії точиться багато домислів і вже на ранок вона обросла різними, подекуди фантазійними подробицями. Тому довіряємо тільки офіційним джерелам інформації та чекаємо на перевірені та достовірні подробиці щодо нічного "феєрверку", – написав Орлов.

Вчора українські військові точними ударами знищили чотири склади боєприпасів противника в Генічеському, Херсонському, Каховському та Бериславському районах Херсонської області. У ході виконання завдань, ракетно-артилерійські підрозділи ліквідували 36 російських солдатів, знищили три танки, три гаубиці "Мста-Б", радіолокаційну станцію "Зоопарк-1", а також чотири бронемашини.

Зараз ви читаєте новину «Техніка окупантів злетіла в повітря: мер Енергодару розповів подробиці нічних "феєрверків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі